Olet täällä

Etusivu » Teollisuuspalvelut

Putkiteollisuus

Tendek on löytänyt putkiteollisuuden monia mutkia sisältävästä maailmasta oman kattavan tuoteperheen ratkaisemaan eräitä työn virtausta hankaloittavia ongelmia. Ohjelmasta löytyy useita syitä miksi tutustua lähemmin ratkaisuihin. Eräs syy on se tosiasia että olosuhteet putkiteollisuudessa ovat usein varsin vaikeasti ratkaistavissa, aikaa vieviä vaatien hyvää suunnittelua, hyvät välineet ja huolellisia osaavia työntekijöitä jotka käytännön työn suorittavat. Että putkiteollisuuden työntekijät ovat useimmiten arvostettuja ja varsin hyväpalkkaisija ei ole sattumaa. Tendek tarjoaa useita korkealuokkaisia tuotteita helpottamaan työskentelyä.

Vuonna 2017 aloitimme yhteistyön Hollantilaisen COPIER:in kanssa. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota erinomaisia viisteytys asemia kaikille putkille.

Beaver 24 SHW

Putket Ø 219 - 630 mm, seinäpaksuus jopa 45mm

Isossa kuvassa näkyy Beaver 24 CNC

Viisteytykseen tarjoamme myös seuraavasti:

ERM-tuoteperhe Tendekin oma valmiste soveltuu normaali teräkseen ja haponkestävään kun ainevahvuus on 5-16 mm, muihin materiaaleihin kuten alumiiniin , punametalleihin ja komposiittiin eri teräpäällä, aina 27mm viistepituuteen eri ainevahvuuteen.

ERM-34SP

Monipuolinen kone joka soveltuu niin putken ulkopuoliseen viistämiseen ja säätökelkkoja poistamalla myös suorille levyille. Soveltuu putkille joiden halkaisija on 80 mm ja siitä suurempia. Kiitolliseksi tulee työ jos käytettävissä on lisäksi putken pyörityslaitteisto jolloinka kone asetetaan putken päälle ja annetaan putken pyöriä.

 

ERM-34SA

Putkikäyrät ja T-haarat ovat usein linjaputkea ainevahvuudeltaan paksumpia. Tällöin vaaditaan usein sisäpuolistakevennystä saavutakseen jouhevan liitoksen. ERM-34SA mallilla voit viistää sisäpuolelta tai ulkoa 22, 30, 45 tai 60 asteisella teräpäällä kaikissa putkikoissa missä halkaisija ylittää 100 mm. Käyrät tulisi olla mieluiten yli 140. Koneella pystyt luonnollisesti viistämään myös kaarevat ja suorat levyt.

ERM-34PC

Putkikäyrien ulkopuoliseen viistämiseen soveltuva kone. Soveltuu parhaiten putkikoon ollessa 140 mm – 400 mm välissä. Suuremmilla myös hyvin pienellä  järjestelyllä.

 

ISP och ISE

Tällä tuoteohjelmalla voit mukavasti viistää vaikka päivittäinen kuorma olisi suuri tai työt jatkuvia. Fyysisesti helppo työskentely vaikka käyttäjät olisivat hiukan "mukavuuden haluisia. Tarkkuus on erinomainen ja työskentely taloudellista. Koneluotteloa avattaessa konetyypit missä P: tarkoittaa "pneumaatttisia" ja  E: "sähköisiä".

OSP och OSE

Koneojelma millä viistät ja katkaiset samanaikaisesti. Erinomainen erityisesti isoissa ja paksuseinämäisissä putkissa.

Lisäinfo painamalla kuvan

 

NITTO

Nitto ohjelmasta löydät AMB-0307 tai EMB-0307 jotka soveltuvat kun putken seinämävahvuus on kohtuullinen. Koneet soveltuvat hyvi eri aineille ja monipuolisia muutoin soveltuen hyvin levyille niin viiistämiseen kuin kulmien pyöristämiseen.

 

CEVISA

Cevisa viistää putken erityisesti jos ne eivät ole turhan pitkiä jolloin putken syöttö koneseen on hiukan hankala.

Putkien poraukseen tarjoamme vaihtoehdoksi Nitto Magneettiporakoneet putkjalustalla, tai Drillmate  Vacforce-ohjelmallaan. Myös Poraus-tukijalustat helpottavat huomattavasti työskentelyä. USA malli Saddle-Up antaa tarkkuutta työskentelyyn koska on tukeva ja "rustattu" vatupassilla ja pistimellä saadakseen putket linjattuksi ja reijät kohdalleen. Puristimiin voit asentaa haluamasi porakoneet.

Atra Ace Putkituki Poratuki Saddle-Up
Poratuki Drillmate Cevisa CHP-21G Vacforce

Muita putkiteollisuuteen soveltuvia tuotteita löydät mm. ryhmästä: ”Terästeollisuus".