Olet täällä

Etusivu » Tuotteet

Paineilmaliitimet

Valitettavan harva Suomalainen yritys tiedostaa Nitto liittimien laadun tai edes niiden olemassaoloa. Usein koneita myydessä asiakas harmittelee koneiden kohtuullisen korkeaa hintaa tai peränkuuluttaa lisää tehoa. Kuitenkin heillä on käytössä heikkoja vuotavia liittimiä jotka kustantavat useita koneita vuodessa eikä liittimien koko tai virtausominaisuudet ole kohdallaan saadakseen koneista kaiken tehon irti.

LIITTIMET ovat tarpeellisia kun esintyy tarvetta kytkeä ilman, veden, öljyn, liuottimien tai kaasun niin letkuissa kuin putkistoissa. Nitto Kohki´s liittimet tunnistetaan maailman suurimpana valmistajana ja erittäin korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Varma, yksinkertainen yhden käden kytkentä ja irroitus mahdollistaa ylivoimaisen toiminnan. Sisäänrakennettu aukaisu ja sulkeutumis-venttiili, antaa korkean virtauksen, helpon virtaussäädön, ja toimii erinomaisena sulkijana.

Vastaakseen leveän lajitelman tarpeita niin lääketieden, biotekniikan, ydinvoimaloiden ym teollisuuteen tarjoa Nitto täydellisen tuoteohjelman mistä löytyy yli 3.000 sarjan ja 25.000 yksittäisen mallin.

 

►Päkuvasto (Koko: 23.8 MB)

Tarvikkeet (Koko: 2.8 MB)

Vuoto-testit (Koko: 5.8 MB)