Olet täällä

Etusivu » Teollisuuspalvelut

Ammattikoulu

Tarjous oppilaitoksille

Aikaisemmin vuosia sitten kone ja laite- maahantuojilla oli omia myyjiä (reppureita) jotka kulkivat ahkerasti myös oppilaitoksissa. Nämä esittelivät aktiivisesti tuotteitaan joita he useimmiten teknisesti myös hallitsivat joten tuotteet esiteltiin usein myös käytännössä. Usein valikoima oli  heillä rajoitetusti joka edesauttoi tuotteiden osaamista.

Viime vuosina myynti on lähinnä kulkenut ketjuuntuneiden työkalukauppioiden kautta. Valikoima on erittäin suuri joten valitettavan usein on niin että osa tuotteista jotka vaativat syvällisempää tuotetuntemusta ovat jäämässä vähemmälle huomiolle. Tämä taas johtuu siitä että niin sanotut volyymituotteet tuovat enemmän rahaa ja  näiden tuotteiden asiakas määrät suuret. Lisäksi tuotemäärä  mikä myyjien tulisi hallita on määrältään niin suuri ettei aikaa ja mielenkiintoa usein riitä syventyä erikoistuotteisiin. Olisi kuitenkin tärkeää myös oppilaitosten pysyä aktiivisena uuden tekniikan ja työturvallisuuden suhteen.

Jos oppilaitoshenkilökunta osaa kysellä tuotteitamme niin opastamme niiden käytössä. Välitämme tuotteita  myös työkaluliikkeiden kautta ja erityisesti sellaisten kauppiaiden kautta jotka pitävät tuotteemme varastossa ja omaavat osavaa henkilökuntaa.

Tarjoamme oppilaitoksille tuotteitamme myös suoraan. Teknisesti pystymme laajennettujen kotisivujen kautta opastamaan asiakkaita aivan eri tavalla kun aikaisemmin. Täydelliset tekniset tiedot tuotteista lisättynä tuotevideolla antavat alustavaa tietoa tuotteistamme

Jos toivotte mahdollista tuoteesittelyä paikan päällä tämä luonnollisesti järjestetään. Haluamme edelleen painottaa  kuinka tärkeä olisi  jos oppilaitoksissa yhä useammin näkisi koneita ja laitteita joita käytetään myös teollisuudessa. Näin ollen työmenetelmät olisivat tutut heti työelämään siirryttäessä. Otamme esimerkkinä putkenviisteytys. Koulussa putkia viistetään usein sorvilla tai hiomalla teollisuudessa taas työ suoritetaan putken viisteytyskoneilla. Silti melko harva ammatillinen oppilaitos omistaa putken viisteytyskoneen. 

Näkisimme mielellään myös, että työturvallisuusohjeistuksiin perehdyttäisiin tarkemmin. Koneiden tärinäluokitus olisi ehdottomasti huomioitavaa jo koulutuksissa ja oppilaitosten tulisi myös tuntea vastuuta ja siksi käyttää tärinvapaampia koneita. Edellä mainittu putkisorvi on merkittävästi tärinävapaampi menetelmä kuin hiominen.

Oppilaitoksissa tulisi huomioida että altistus tärinään alkaa heti siitä kun koneet ensi kertaa otetaan käyttöön. Myös  työskentelyä atex tiloissa tulisi tarkastella ja ohjeistaa huolellisest. Konetärinä ja atex aiheista löytyy erilliset artikkelit sivun alaosassa. 

Ottakaa yhteyttä niin kerromme lisää!

Oppilaitosten erikoistarjouksiin kannattaa tutustua.

Korjaushitsauspuikkojen osalta olemme lopettamassa myyntiä. Siirrymme kokonaan koneiden ja laitteiden maailmaan. Tarjoamme loppuvaraston erikoishinnoin. Tuote jota tarjoamme Magna, oli ja on edelleen johtavia korjaushitsauspuikkojen valmistaja ja tuotteet luonnollisesti laatua huipulta. Magna on Castolin ja Certanium ohella olleet 50-luvulta saakka johtavia tällä sektorilla.

Tuotteet tarjoamme 60% alennuksella, viimeiset vajaapaketit vieläkin halvemmalla! (tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa rittää)

VARASTOSTA LÖYTYY MM VALURAUTA, ALUMIINI, ERIKOISTERÄS JA PRONSSIPUIKKOJA. KOVAHITSAUSPUIKKOJA LÖYTYY SEKÄ PUIKOLLE. KAASULLE JA TIGILLE.  MYÖS LOISTAVIA  JUOTTEITA  KAASULLE JA  KOLVILLE.  TARTTUKAA TILAISUUTEEN.

 

OTTAKAA YHTEYYTTÄ JA TARJOAMME :