Du är här

Hem » Industritjänster

Precision med momentdragare som vibrationsfritt drar fast till exakt valt moment, eller kraftfull hydraulisk maskin som öppnar "omöjliga" bultar.

En industri där det med ganska enkla medel går att förändra en bullrig vibrationsrik miljö till det direkt motsatta.

Japanska Kuken tillverkar allt ni behöver för att kunna dra fast ett bultförband, från stort till smått, utan att riskera hälsan. Med momentdragaren får ni dessutom möjligheten att skriva ut alla fastdragningar som utförts, vilket är ett utmärkt kvitto till beställaren, samt en egenkontroll som förhindrar obehagliga framtida överraskningar då ni enkelt kan påvisa att jobbet utförts korrekt. Dvs. att varje bult är fastdragen till det valda momentet.

Kukens system är enkelt och användarvänligt. Digital inställning av exakt moment, samt en lampa som lyser grönt eller rött efter varje utförd dragning, som därmed visar om du lyckats eller inte.

Om ni behöver ut på fältet och serva maskiner, så finns det en hydraulisk mutterdragare med mobil kraftenhet från Italienska CAP. Om det rostat fast och verkar omöjligt så hör av er. Vi skickar vår demo maskin så får ni prova. Den klarar upp till 5500Nm. Går det inte så har CAP andra modeller, ända upp till 16000Nm(!).

 

(mer text/bilder på kommande)