Olet täällä

Etusivu » Teollisuuspalvelut

Metalliteollisuus

        

Metalliteollisuus on meidän yrityksemme yli 30 vuoden toiminta aikana kohdannut rajuja muodonmuutoksia. Hyvin ovat kuitenkin jaksaneet muokata itsensä ajan henkeen. Eräs syy lienee ennakkoluuloton asenne yrittämiseen ja innostus aikaisessa vaiheessa soveltaa uutta teknologia tuotantoon. Kun maailmalla kehitetään uusia koneita ja laitteita niin Suomalaiset ovat hetimiten valmiit soveltamaan ne tuotantoon. Eikä Suomalaisten oma kone ja laitekehitys ole suinkaan vaatimatonta. Huomattavia yrityksiä tällä saralla löytyy roppakaupalla jotka toimittaa tuotteitaan niin kotimaahan kuin vientiin.

Tendek on perinteisten laatutyökalujen ohella ollut vahva erityisesti 2:della rintamalla.

Esikäsittelyn eli viisteiden valmistaminen ja jäysteen poisto missä olemme tarjonneet niin valmistamiamme ERM tuoteperheen sisältäen sekä käsikäyttöiset että viiste ja jyrsinasemia. Tämän lisäksi maahantuomiemme koneet erityisesti Nitto-Kohkin tuotteet ovat olleet eräiden yhtiöiden jatkuvassa käytössä jo yli 30 vuotta. Tuoteperhe sisältää mm: ERM, NITTO ja CEVISA.

    

 

      

 

Reikien tekemiseen Tendekillä on  Nitto-Kohkin ja Evergeen ohjelmassaan ym pientä. Nitto-Kohkin magneettiporakoneet edustavat ehdottomasti yhdessä erinomaisten Nitto terien kanssa alansa kärkituotetta. Useat yritykset ovat jo vuosia saaneet kokea erityisesti automaattikoneiden selkeitä etuja vaativissa ja suurissa poraussarjoissa. Jos haluaa kilpailukykyiseen hintaan tehdä magneettiporakoneella reikiä tätä vaihtoehtoa ei yksinkertaisesti voi ohittaa.

     

Lävistyskoneiden osalta on Nitto-Kohki ollut Suomessa jo pitkään. Runsas varastomme lävistimiä ja varaosia palvelevat edelleen koneita käyttäviä yrityksiä jotka ovat hankkineet koneet itselleen jo yli 30 vuotta sitten. Voiko tämän toimintavarmempaa konetta edes tarjota?!

Vac-Force ja Evergreen tarjoavat erinomaista lisää porattaessa ohuissa materiaaleissa. Alipaine pitää porakoneet paikallaan ja voit porata oikeilla kierroksilla säästäen kalliita teriä ja vältät työtapaturmia, esim ranne vammoja.

Yhdistelmä, Nitto ADR-100 ja Evergreen-vaihde, on erinomainen valinta kun sekoitat väri tai hartsi atex-tiloissa.

  
 

Yleiskäyttöön tarjoamme lisäksi perinteisimpiä työkaluja jotka edustavat erinomaista laatua kuten:

MLG-70    MAG-50    MLG-25 ACH-16  S-1000
JEX-28  JEX-20 B-30N B-20N B-10N
L-25B KW-T160V EVO KW-2500PRO

                                                                                                 

Tämän tuoteohjelman koneiden osalta haluamme korostaa seuraavaa:

  • Vaikeaa on tarpeeksi korostaa tärinäluokituksen alhaista tasoa kun töitä tehdään joka rintamalla työurien pidentämiseksi. Nitto ja Kuken edustavat ehdottomasti konevalmistajia jotka priorisoivat työturvallisuutta.
  • Ammattikoneisiin tulee aina olla suhtautua siten että koneisiin on saatavissa laadukkaat tarvikkeet kuten myös varaosia ja mieluiten heti varastosta.

 

Koneistus ja asennus

Nitto toimittaa markkinoille miellyttäviä ratkaisuja koneistuksen ammattilaisille. Jo vuosia on käytetty menetelmiä jotka todetaan käsitteeksi yrityksien sisällä. Seuraavat tuotteet edustavat näitä ajatuksia:

Viistekoneet:

AMBL-0307 ECB-0203  CB-02

Suorahiomakoneet:

L-25B  L-35C AL-55

Nauhahiomakoneet:

B-30N B-20N B-10N
BB-20 BB-10

Hiomakoneet:

MAG-50 MYG-25

Viilakoneet:

ASH-900

 

 

Kuken

Mutterivääntimet:

KW-T160V EVO KR-183 KR-133A

                                                  

Muutama erityismaininta edellä olevista koneista:

  • Laadukkaat suorahiomakoneet  mahdollistavat huomattavaa säästöä viilakustannuksissa.
  • Nitto valmistaa myös nauhahiomakoneiden nauhoja ja laatu on sen mukainen.
  • MYG-25 (uusi malli 2018) voiko enempää toivoa, erinomainen pieni kone ja tarvikkeita vaikka mitä.
  • Viistekoneiden osalta huomattava mahdollisuus R terien käyttöä.
  • Kuken KW-T160T EVO (uusi malli 2018) on täysin suvereeni verrattuna perinteisiin pulttikoneisiin tämän teollisuussektorin asiakkaille. Koneen räikkätyyppinen rakenne mahdollistaa alhaista iskua ja tärinää. Jos työstökeskuksissa lukitaan esim. pakkoja missä kuula tai trapetsiruuvit niin vältytään vahingoista työkaluihin, se on nopeampi, voimakas ja mukava käyttää.
  • Nitto ja Kuken tuotteiden osalta huomattava erittäin alhainen tärinätaso.