Olet täällä

Etusivu » Tuotteet

Alipainekiinitysjalat

Drillmate tuottaa Vac Force 2000 ja syötöllisiä poratukia.
 

Drillmate-DM100

Syötöllinen poratuki painaa ainoastaa 1.6kg. Näin se lisää ainoastaan vähän painoa kannettavalle käsiporalle mutta lisää merkittävästi poramisen tukevuutta ja voimaa suorittaa porausta. Reikä saadaan suoraksi ja kehänopeutta voidaan säätää oikeaksi esim reikäsahoille jotka usein vapaalla kädellä käyttäen käytetään liian suuria nopeuksia jolloin teräkustannukset lisääntyvät. Drillmate antaa 14:1 voimahyödyn. Tärinämittausta suorittaessa voidaan todeta huomattavaa hyötyä normaali vapaan käden poraamisen verrattuna. Lisäksi vältytään riskistä tapaturmiin joka on kohtalainen normaali käsiporauksessa     

 
http://www.drillmate.com.au/images/4929no20.jpg  

ERGONOMIA

Voit hakea tukevan asennon ja keskittyä ainoastaan syöttämiseen. Reikä tulee suoraksi ja poratuen syvyysrajoittajalla voit säätää syvyyttä ja helpottaa läpimenossa syötön kontrollia. Poratuki tulisi olla vakiovaruste jokaiseen työmiehen työkalupakkissa joka porauksia joutuu hiukan suuremmassa määrässä suorittamaan.

 

TURVALLISUUS JA TYÖTEHO

Asento kun on epäedullinen aiheuttaa merkittävää altistusta tärinään ja tapaturmiin. Tämä menetelmä vähentää merkittävästi käsivarsitapaturmia ja lisäksi kädet pysyvät kaukana pyörivistä teristä ja lastuista.

Oikea hallittu poraussyöttö oikeilla kierrosnopeuksilla ovat vaikuttavia tekijöitä siihen että teräkustannuksia voidaan alentaa ja ne voivat olla huomattavia erityisesti reikäsahoja käyttäessä.

 

http://www.drillmate.com.au/images/4766no32.jpg

 Turvallisempi työskenneltäessä pään yli.

 
     

VAKIO VARUSTELU

Jatko adapteri - 100mm pitkä tukijalka palkkisovellutuksiin esim kuormaautojen päällerakentajille ja  kattopalkkirakenteisiin.

 

 

Ve-Tuki  adapteri- porattaessa putkia tai pyöreitä kohteita. Tuen kärki on 5 astetta kulmassa, tämä helpottaa suoria porauksia.

 

   
     
VAC-FORCE 2000  

Tiivisteen muoto ja pehmeys aiheuttaa sen ettei pinta johonka kiinnitys suoriteta tarvitse olla erityisen suora naarmuton. VAC-FORCE ejektori huolehtii tasaisesta imusta ja pitää poratuen paikalla.

Jopa 600 mm halkaisijan putkissa jalka pysyy kiinni, lisävarustuksella tästä pienempiin jopa 50 mm asti.

   
ALHAINEN PAINO

VAC-FORCE 2000 painaa ainoastaan 4.5kg, joten etuja on esim. magneettiporakoneisiin nähden. Erityiseksi tämän luonnollisesti teke sen että tämä kiinnittyy vaikka 1 mm ohueen ja kaikkiin kiinteisiin materiaaleihin.

Laitteen siirto kappaleessa on helppo painonapin avustuksella. Näin ollen kohdistaminen ei tuota ongelmia.

   

MONIPUOLISUUS

VAC-FORCE 2000 kiinnittyy lähes kaikkeen eikä se jätä jälkiä kiinnityskohteessa.

Kompakti koko ja toiminta yhden paineilmaletkun kautta.

   
AINUTLAATUINEN

VAC-FORCE 2000 Paineilmalla saat sekä kiinnityksen, porakonen tehon ja syötön. Porakonen voit säätää eri kulmiin ja syötön syvyyttä voit säätää.

Yksikköä voidaan käyttää jopa veden alla ja erityisen sopiva atex tiloissa kunhan porakoneeseen kiinnitetty työkalu on asianmukainen.

   

TURVALLISUUS JA TEHOKKUUS

Käyttäjä ei altistu porakoneen aiheuttamaan vääntöön käsivarsiin. Liipaisimesta suoritetaan syöttö.

Varmuusventtiili huolehtii siitä että mikäli laitteen kiinnitys irtoaisi porakoneen ilmansaanti loppuu VAC-FORCE 2000 kiinnitetään ensisijaisesti kappaleeseen joka porataan.

Tuottavuus lisäntyy VAC-FORCE 2000  kun astusaikoja voidaan vähentää ja ennen kaikkea syystä että työ helpottuu ja työterveys olosuhteet merkittävästi kohentuu.

 

   

KAPASITEETTI

Max 63mm haponkestävään mikäli käytät lisäksi Evergreen vaihdelaatikkoa. (momenttialennusvaihde)
63mm <4mm pelti
32mm <25mm rakenneterästä

 

   
   
VAC-PAD KIINNITYSJALKA MAGNEETTIPORAKONEILLE  

Ominaisuudet:

  • L: 400mm  B: 153mm H: 100mm
  • Paino: 2.4Kg
  • Ilmankulutus: 0.06m3/min. @ 600kPa
  • 2.0CFM @ 85psi

HUOM! Pinta ei tarvitse olla erityisen suora toimien jopa 3.0mm korkeisiin epätasaisuuksiin kuten joihinkiin turkkipeltilaatuihin!

  • Kääntyvä pöytä helpottaa sovellutuksia vaikeisiin kohteisiin. Kiinnitysvoima voi hiukan vaihdella kiinnityspinnan materiaalin takia.
  • Testilukemat on suoritettu  85kPa on 3383N.
http://www.drillmate.com.au/images/slide1.jpg
   
   
VAC-PAD DMD110SB  

 

Kombinaattio DM-100 ja Vac-Pad.

Soveltuu moniin teollisiin kohteisiin. Jalka paineilmakoneellalla varustettu soveltuu erityisesti ATEX tiloihin. Sähköporakone varustus käytetään kun isoja reikäsahoja esim yli 100 mm halkaisijaa sovelletaan. Sähköporakoneen vääntömomentti alhaisilla kierroksilla tulee silloin oikeuksiin kuten myös  kierteytyksessä.

Ylivertainen turvallisuusvaihtoehto välttäkseen käsivarsivammoja ja tärinän altistumiseen. Lisäksi merkittäviä säästöjä esim. reikäsahojen käytössä koska poraus suoritetaan oikeilla nopeuksilla, hallitulla syötöllä suorassa linjassa ja aineen läpäisykontrolli syvyysrajoittajain avulla.